Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Un nou projecte a la comarca que combina enoturisme i esport

3

L’àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès inicia un nou projecte que promou el turisme a la comarca conjuntament amb la pràctica esportiva. El projecte Enoturisme Actiu Baix Penedès es concreta a través d'una sèrie de reptes esportius, que donaran punts al participant. A partir d'aquí, un cop assolit el repte i els conseqüents punts, l'usuari té accés a descomptes a cellers de la comarca i a premis també vinculats a productes enogastronòmics del territori.

El mecanisme per poder participar al projecte és a través de la web www.enoturismeactiubaixpenedes.cat i l'aplicació WeFitter (aplicació compatible amb dispositius de monitorització esportiva com Runtastic, Garmin, Polar...).

Al Baix Penedès està previst una planificació de 12 reptes, que permetran tenir una durabilitat fins el setembre del 2018.

El primer dels reptes es va iniciar el 27 de juliol i finalitza el proper 8 de setembre. Consisteix en aconseguir 360 punts a través de l'esport, és a dir, amb el consum de calories. Aquest primer objectiu té unes dimensions assequibles, per tal de guanyar adeptes al projecte. Per exemple, caminant uns 20 minuts diaris, es pot aconseguir el repte. Cellers Avgvstvs Forvm és la primera empresa col·laboradora, i totes aquelles persones que assoleixin el repte, gaudiran d'un 20% de descompte en els seus productes, i accediran al sorteig d'un lot de productes del mateix celler i un altre sorteig de 10 visites per a 2 adults cadascuna amb tast de vins i vinagres.

Dotze ambaixadors aporten recolzament a la iniciativa i permetran que pugui arribar a un públic més ampli. El jugador vendrellenc d'OK patins, Jordi Ferrer, la calafellenca triatlona Alessia Bertolino, o l'atleta Naoufel Erraui, en són una mostra.

Aquest tipus de projecte s'està desenvolupant a altres ciutats, com l'Hospitalet de Llobregat, Costa Brava o Tiana. 'Enoturisme Actiu Baix Penedès' compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, el Consell Esportiu del Baix Penedès i Ràdio i Televisió el Vendrell.