Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


En marxa les obres de millora de l’accessibilitat del Castell de Calafell

Castell obresS’han iniciat les obres de millora de l’accessibilitat del Castell de la Santa Creu de Calafell. Aquestes obres, que facilitaran la circulació a l’interior del castell, formen part del projecte de museïtzació que està duent a terme l’Ajuntament de Calafell. Les obres que s’estan duent a terme des fa unes setmanes preveuen la instal·lació d’unes passarel·les, que permetin transitar amb més facilitat per l’interior del castell. A més, les passarel·les s’ubicaran de tal manera que es crearà un circuit interior, que dirigirà els visitants en el seu recorregut.

Durant uns dies el Castell de Calafell ha estat tancat al públic, ja que les obres afectaven a parts del castell que no estaven acabades, i això ha implicat haver de fer algunes excavacions. Tanmateix, ara ja s’ha tornat a obrir al públic, i romandrà obert durant tot el temps que durin les obres, previsiblement fins a final d’any.

Paral·lelament a la realització de les obres, la Regidoria de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Calafell està treballant en dotar de contingut el projecte de museïtzació del Castell de la Santa Creu. Aquest projecte preveu la instal·lació de tòtems i panells d’informació al voltant del castell, així com també la introducció de tecnologia per poder fer una visita virtual.