Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


El Consell Comarcal edita la Guia de Cellers del Baix Penedès en anglès i francès

portada guia angles francesEl Consell Comarcal del Baix Penedès ha editat la Guia de Cellers del Baix Penedès en anglès i francès. Recordem que aquesta guia recull els cellers visitables de la comarca amb l’objectiu de facilitar als visitants interessats en l’enoturisme puguin practicar la seva afició al Baix Penedès. La guia s’emmarca en la col·laboració entre l’ens supramunicipal i els cellers del Baix Penedès, iniciada fa mesos i reflectida en un conveni signat el passat 7 d’octubre.

Se n’han editat 2.000 exemplars, de 12 pàgines, en aquests dos idiomes, una traducció de la guia original, en català i castellà. Cada fitxa conté una petita descripció del celler, horaris, idiomes, dades de contacte, xarxes socials... La guia es podrà trobar als mateixos cellers, oficines de turisme, museus, allotjaments rurals i hotels… Se’n farà difusió en fires i altres esdeveniments de la comarca o en què el Baix Penedès hi tingui presència.

La Guia de Cellers, que també es pot consultar en format digital a la web turisme.baixpenedes.cat, és una de les accions del Pla de Dinamització del Turisme del Baix Penedès, que té l’enoturisme com a eix principal.Aquest pla s’està desenvolupant en contacte amb els elaboradors de vi i cava de la comarca perquè creiem que administració i sector privat hem de col·laborar estretament.