Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Les set platges del Baix Penedès veuran onejar aquest estiu la bandera blava

platja sant salvadorLa platja de Sant Salvador del Vendrell ha recuperat la bandera blava que havia perdut l’any 2010 i, d’aquesta manera, les set platges del Baix Penedès disposaran aquest estiu d’aquest distintiu que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor i que certifiquen la bona qualitat ambiental de les platges.

Junt amb les del Francàs i Coma-ruga, la platja de Sant Salvador també podrà onejar aquest estiu la bandera blava que havia perdut el 2010 a causa de l'aparcament que està situat a la zona limítrofa de la platja, al sector de les Madrigueres, el qual no presentava les condicions correctes segons l'ens que fa l'avaluació de les platges. Lles tres platges del Vendrell tenen la certificació integrada ISO 9001-14001, que reconeix la seva qualitat i gestió medioambiental, des de l’any passat i aquest fet ha influït en la recuperació de la bandera blava per part de Sant Salvador.

Com és habitual, les altres platges del Baix Penedès han mantingut la bandera blava. Ha estat el cas de les tres platges de Calafell (Segur, l’Estany-Mas Mel i Calafell), la de Cunit.