Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Campanya #tastobaixpenedès a les xarxes socials

productes-2on-aniversariLa unió de productors i cuiners del Baix Penedès aplegats sota el nom de Terra i Taula han iniciat una campanya en què volen fer partícips als ciutadans de l’objectiu d’ensenyar amb orgull productes, vins, plats i sobretot molts hàbits relacionats amb el consum de proximitat. Per això, fan una crida a tothom de la comarca i d’arreu del territori català que es faci fotografies relacionades amb els aspectes anteriors.

Com a caire d’exemple gaudint d’un dels nostres vins de Jané Ventura, Avgvstvs, Sicus o Partida Creus. Gaudint d’un esmorzar amb unes melmelades de Cal Lluc, preparant una taula de formatges del Marvall, gaudint d’una torrada amb oli verge extra Torclum, cuinant verdures de Camp de la Sort. Però també gaudint de plats dels cuiners als restaurants Lo Mam, Ull de Llebre, el Bosc i Vell Papiol o gaudint dels dolços i Torrons de l’Obrador.

Demanen a tothom que pengi les fotografies amb el hastag #tastobaixpenedès i el text que més desitgi sempre citant Terra i Taula a cadascuna de les xarxes socials. Les xarxes utilitzades seran Twitter, Facebook i Instagram. Aquesta campanya s’ha iniciat amb els mateixos assistents a l’aniversari i durarà tot el nadal, concretament fins el 6 de gener, ja que volen que el Nadal també sigui un bon moment per ensenyar les taules amb els productes de qualitat dels nostres integrants.

La participació en aquesta campanya comportarà entrar en el sorteig de diversos lots i descomptes proposats per tots i cadascun dels integrants. En total se sortejaran un total de 15 premis repartits en dos sortejos. El primer tindrà lloc dimecres 17 de desembre i el segon el 7 de Gener. Les bases i condicions d’aquesta campanya i la seva participació estan exposades en la web http://terraitaula.cat/.