Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


L’App mòbil ‘Camins del Penedès’ ofereix una quinzena de rutes pel Baix Penedès

app rutesL’aplicació per a smartphones “Camins del Penedès” ofereix una quinzena de rutes per diferents espais del Baix Penedès. Des d’aquest mes de desembre, enoturismePENEDÈS -consorci del qual en forma part el Consell Comarcal del Baix Penedès junt amb altres agents públics i privats- ha posat en marxa aquesta app que posa a l’abast dels usuaris una àmplia oferta d’itineraris de natura per descobrir els diferents indrets de la destinació, així com els punts d’interès que s’hi poden trobar en cada un dels recorreguts. L’objectiu del Consell Comarcal del Baix Penedès és ampliar l’oferta de rutes per la comarca amb noves propostes, que completin les actuals.

Els usuaris trobaran les rutes estructurades per la llargada del recorregut -fins a 10 quilòmetres, de 10 a 25 quilòmetres i més de 25 quilòmetres-. També estan classificades per tipologia -itineraris familiars, itineraris a peu, mountainbike i running. S’hi pot trobar el nivell de dificultat. Cal destacar que la informació de cada una de les rutes es completa amb la oferta de tots els restaurants, allotjaments, cellers, museus i resta de recursos turístics que conformen el club enoturismePENEDÈS.

El projecte iniciat fa uns mesos, amb la finalitat de facilitar l’accés a la informació dels itineraris i punts existents, permet complementar l’oferta existent a nivell turístic, i en el cas de l’aplicació per a mòbils, incorporar funcionalitats molt útils per l’ús en el territori com el GPS, el giroscopi i la brúixola, tot amb una excel·lent resolució.

Aquesta nova aplicació està disponible a través del web http://www.enoturismepenedes.cat/ca/senderisme-btt i a través de les plataformes d’Android i Apple amb el nom de enoPenedès, i ha estat possible, gràcies a la participació dels diferents municipis, consells comarcals i patronats de turisme i a la col·laboració de les Diputacions de Tarragona i Barcelona.