Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Allotjament

hotel-ra

La comarca s'engloba dins la marca turística de la Costa Daurada i la seva infraestructura turística. El nombre de places hoteleres i pensions supera les 5.000 places i els diversos establiments de turisme rural ofereixen al voltant de 100 places. Hi ha quatre càmpings amb unes 1.500 parcel.les d'acampada. Existeix una oferta hotelera d'alta qualitat destacant un hotel de 5 estrelles i uns quants de 4 estrelles.

Calafell i El Vendrell són les dues poblacions amb més infraestructura turística d'hotels i pensions. A continuació destaca Cunit. Els Càmpings es troben repartits per la franja costanera, i els establiments dedicats al turisme rural es troben a la plana interior i la serralada prelitoral.

El Baix Penedès és el punt d'inici de la Costa Daurada i gràcies al clima extremadament benigne i la gran qualitat de les platges té gran afluència turística, que es concentra majoritàriament a la línia de costa, totalment plana, amb platges amples i sorres fines. Hi ha dos ports esportius a la comarca. Tots dos ofereixen molts serveis: un és el port esportiu de Coma-ruga i l'altre és el port esportiu Port Segur (a Segur de Calafell). A la platja de Calafell hi ha encara l'últim barri mariner i pescador de la comarca.