Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Shopping

CALAFELL

mercatCalafell gaudeix d’una àmplia oferta de comerços per a tots els visitants: moda, floristeries, llibreries, perruqueries, sabateries, articles de regal, entre d’altres.

Un dels factors més importants és l’horari dels comerços. La majoria estan oberts els diumenges i festius, en tant que com a municipi turístic disposen d’aquest privilegi.

D’altra banda, existeix un Mercat Municipal a la Platja de Calafell, amb productes frescos i de qualitat.

Hi ha mercat a l’aire lliure: el dimarts al matí, a l’ aparcament municipal prop del mercat de Calafell, i el divendres al matí, al costat de l’estació de RENFE de Segur de Calafell, on es pot trobar gran varietat de productes tant de moda, llar, embotits, hortalisses…

Més informació

 

EL VENDRELL

El nucli antic del Vendrell acull l’illa de vianants, on es pot gaudir d’una àmplia oferta comercial i de restauració. La tranquil•litat dels carrers i els espais oberts fa que sigui una de les zones més atractives del municipi. Al Vendrell existeix una associació de comerciants, anomenada El Vendrell Zona Comercial, englobada dins el Pla de Dinamització, que fa campanyes de fidelització durant tot l’any.

El Mercat Municipal del Vendrell, situat al centre de la vila, proporciona un ambient agradable i de qualitat per comprar i passejar entre una àmplia oferta de productes i un acurat servei al client.

A més a més, al centre del Vendrell podeu gaudir de dos mercats setmanals al carrer: el dimarts, de fruita i verdura, i el divendres de tota classe de productes.

A les platges del Vendrell, Sant Salvador, el Francàs i especialment a Coma-ruga, hi ha una extensa varietat de comerços, bars, restaurants i espais d’oci al costat de la platja. El dissabte al matí el mercat es trasllada a Coma-ruga.

Més informació