Vell Papiol
Descripció

La Platja de Calafell era un municipi format per diverses famílies de pescadors, una de les quals era la familia vernet. Fou així com l’any 1952 la besàvia Mercè decidí obrir la petita Fonda Papiol, la qual va créixer fins convertir-se en una Pensió referent. Anys més tard Salvador Vernet va reconvertir-la poc a poc fins dedicar-se exclusivament a la restauració.

L’any 1997 en Salvador Vernet i la seva dona Joana Navarro inauguren l’actual restaurant anomenat Restaurant Vell Papiol, al que posteriorment s’hi incorpora el seu fill David Vernet.

La seva cuina té les arrels en la cuina marinera local i de la família. És aquesta la raó que els porta a basar les nostres especialitats en el peix i marisc, sense deixar mai de banda la combinació amb els productes de qualitat que ens ofereix la terra. Per això podem dir que la cuina marinera conviu amb la cuina de mercat, és a dir, la cuina que es basa en treballar amb els millors productes que ens ofereix el mercat cada època de l’any.

Al llarg dels anys han treballat per oferir plats heretats de la tradició tot incorporant-hi les noves tècniques i tendències de la cuina. Avancen amb l’afany d’oferir cada dia un millor servei, diversitat en plats i elaboracions i una extensa carta de vins representativa del Penedès i del país.

Serveis
Per emportar
Comentaris
Detalls
Adreça - Vilamar, 30 43820 Calafell (Tarragona)
Telèfon - 977691349
Categoria - Restaurants
X