Propostes per gaudir del Baix Penedès - Cap de setmana 19-21 de novembre
18 de novembre de 2021

Descobreix la comarca aquesta tardor

El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a realitzar, i ara més que mai tenim l’oportunitat de descobrir els racons més emblemàtics de la comarca. Rutes, museus, patrimoni i molt més! A continuació teniu diverses propostes a realitzar. Us esperem!

Proposta 1 – Calafell: El foc en la vida quotidiana dels ibers

Divendres 19 de novembre al matí en dos torns, 11:30h i 12.30h a la Ciutadella Ibèrica de Calafell, es farà una visita guiada especial a càrrec de la Dra. Carme Belarte, arqueòloga i investigadora.

S’explicaran com s’estudien les llars de foc, per què s’agafen les mostres i quina informació podem obtenir; s’explicarà com estaven construïdes les llars, els combustibles, quins materials feien servir entre, d’altres coses.

Proposta 2 – El Vendrell: VIII trobada de vehicles clàssics

Diumenge 21 de novembre, de 7h a 14:30h, es podrà gaudir de la VIII trobada de vehicles clàssics a la rambla del Vendrell.

Proposta 3 – Cunit: En Cesc i la bruixa fil·loxera

Divendres 19 de novembre, a les 17:30h a la Biblioteca Municipal Marta Mata s’ofereix l’oportunitat de gaudir del conta-contes – En Cesc i la bruixa fil·loxera, a càrrec de la Sandra Rossi. Una activitat adreçada a infants a partir de 4 anys.

Proposta 4 – Llorenç: Teatre "Vida sense peix, sense espines" amb Mercè Comes i Rosa Andreu

Dissabte 20 de novembre a les 21h a La Cumprativa, s’ofereix el teatre “Vida sense peix, sense espines” amb Mercè Comes i Rosa Andreu.

Amb un llenguatge directe i natural, irònic i divertit, dues dones conversen en una sala d’espera, d’una consulta qualsevol. Expressions, anècdotes i situacions molt còmiques viscudes en primera persona o agafades en préstec del cercle d’amistats.

Proposta 5 – Bonastre: Taller Nadalenc Infantil

El diumenge 21 de novembre, a les 10:30h, a La Societat, l’AMPA de l’escola l’Estel de Bonastre organitza un taller nadalenc infantil, per a crear un calendari d’advent.

Proposta 6 – Bisbal: Dionís Nu

Dissabte 20 de novembre, a les 19h a la Biblioteca de la Bisbal, Monòleg teatral, a càrrec de l’actor Pep Muñoz anomenat Dionís Nu.

Ens situarem en una taverna on un Dionís adult ens narra, entre copes de vi, la seva vida, des que Zeus el va gestar a la seva cuixa, la seva infantesa on aprèn a fer vi, les seves aventures i conquestes, les múltiples amants i bacanals i el seu gran amor, la seva esposa Ariadna.

Tot acompanyat per un tast de Cellers Domenys.

Proposta 7 – Santa Oliva: Projecció de la pel·lícula “Donde caben dos” en el marc del Cicle Gaudí.

Divendres 19 de novembre a les 19:30h al Monestir de Santa Maria de Santa Oliva, es projectarà el film “Donde caben dos” en el marc del Cicle Gaudí. Un film de comèdia dirigit per Paco Caballero.

Vi Festa de la Mar a Calafell DIVENDRES 9 DE JUNY al Port Segur 21:30 h Gran inauguració de la VI ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS I TASTETS DE MAR DEL BAIX PENEDÈS Fins a 25 restaurants dels ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
tim-tbp
18 de novembre de 2021
X