Propostes per gaudir del Baix Penedès - Cap de setmana 30-31-1 d'octubre i novembre
27 d'octubre de 2021

Descobreix la comarca aquesta tardor

El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a realitzar, i ara més que mai tenim l’oportunitat de descobrir els racons més emblemàtics de la comarca. Rutes, museus, patrimoni i molt més! A continuació teniu diverses propostes a realitzar. Us esperem!

Proposta 1 – Calafell: Cursa de la dona

El pròxim 31 d’octubre, cursa de 4 km, no competitiva, per a dones de totes les edats. A les 10:30 h , es farà escalfament amb zumba i a les 11 h, sortida des del Port de Segur de Calafell.

Donatiu de 5 € que es destinarà a la lluita contra el càncer.

Proposta 2 – El Vendrell: Descobreix quins tresors s’amaguen a les Madrigueres

Dissabte 30 d’octubre de 10 h a 13h , visita guiada a les Madrigueres, on s’explicarà curiositats sobre la fauna i la flora de la zona, mostrant les il·lustracions científiques de la nova guia de l’espai. El punt de trobada serà al Búnquer de les Madrigueres.

Proposta 3 – Cunit: Petites creacions: manualitats a la Biblioteca

El dimarts 2 de novembre, a les 17:30 hores, la Biblioteca Municipal Marta Mata us ofereix un taller de treballs manuals per als infants. A través dels llibres de manualitats, farem petites creacions artístiques amb paper, amb cartolina, amb goma eva i d’altres materials.

Proposta 4 – Sant Jaume dels Domenys: Caminada popular, cultural i sostenible

Diumenge 31 d’octubre a les 8h , a la plaça de la Societat de la Torregassa , s’iniciarà una caminada popular organitzada per la Societat Recreativa i Cultural de la Torregassa, que recorrerà Gimenelles. La seva distància és de 8 km.

Proposta 5 – Llorenç del Penedès: Cinema infantil

Dissabte 30 d’octubre, a les 19 h, a la sala de cinema de La Cumprativa, es podrà gaudir de “Bon dia, món”, un film que ens permetrà veure un film que ens aproparà a una fauna i una flora de paper, que amb un gran realisme, ens iniciarà en el descobriment de la vida i el respecte per la naturalesa.

Proposta 6 – Montmell: Tallers de prevenció de la violencia de gènere

Dimarts 2 de novembre de 18:30 a 20h , a l’Espai del Mirador del Penedès es realitzarà un taller gratuït de prevenció de la violència de gènere per a gent jove d’entre 12 a 26 anys. Es tracta d’un taller desenvolupat per Patricia Maguet Levy (Psicòloga clínica i terapeuta familiar) sobre: Tu també creus en la mitja taronja? Es revisaran mites i creences sobre les relacions de parella i es definirà el que és una relació de parella sana.

Proposta 7 – Santa Oliva: El camí dels Colls

La ruta del camí dels colls, és una ruta circular, per a tota la família, molt fàcil de fer, amb 1 h de durada i una distància de 3,8 km. Es podem trobar diferents llocs d’interès com: boscos dels Colls i d’en Julivert, paisatges típicament mediterranis; marges de pedra vorejant el camí, petites plantacions de vinya, fileres d’oliveres, alguns ametllers i Barraques de pedra seca.

Vi Festa de la Mar a Calafell DIVENDRES 9 DE JUNY al Port Segur 21:30 h Gran inauguració de la VI ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS I TASTETS DE MAR DEL BAIX PENEDÈS Fins a 25 restaurants dels ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
tim-tbp
18 de novembre de 2021
X