Propostes per gaudir del Baix Penedès - Octubre II
15 d'octubre de 2021

Descobreix la comarca aquesta tardor

El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a realitzar, i ara més que mai tenim l’oportunitat de descobrir els racons més emblemàtics de la comarca. Rutes, museus, patrimoni i molt més! A continuació teniu diverses propostes a realitzar. Us esperem!

Proposta 1 – Calafell: En Jan Totlifan

Dissabte 17 d’octubre a les 18h, al teatre Joan Colet, podrem gaudir de l’obra En Jan Totlifan. Tracta de les aventures, les adversitats, i l’aprenentatge durant el viatge que empren en Jan cercant el seu ajudant. Preu 6€ (Menors de 3 anys gratuït).

Proposta 2 – El Vendrell: Fira de Santa Teresa

Del 15 al 17 d’octubre, la Fira de Santa Teresa del Vendrell. A destacar el 49è Concurs Nacional de Colles Sardanistes, l’espectacle familiar, amb Susana Pinceles, els concerts de Maria Jacobs, Pemi Rovirosa & Els Invictes, entre altres.

Proposta 3 – Sant Jaume dels Domenys

Gimnàstica per a gent gran. Dilluns 18 d’octubre a les 10h, torna la iniciativa de classes de gimnàstica per a gent gran. L’activitat es realitzarà dilluns de 10h a 11h, a la Pista de les escoles velles o la Casa de Cultura.

Proposta 4 – Cunit: Tarda de jocs de taula

Dilluns 18 d’octubre, a les 17:30h, la Biblioteca Municipal Marta Mata us ofereix una tarda de jocs de taula. Grans i petits, passaran una bona estona compartint jocs de taula divertits, engrescadors, originals i sorprenents!

Proposta 5 – Montmell: Ruta de la natura

Distància 4 Km, durada 1h, 100m de desnivell amb una dificultat apte per a tots els públics. Itinerari circular molt interessant que ens permetrà descobrir la flora penedesenca característica de l’espai d’interès natural del Montmell, però també diferents masies, com Vallflor.

Proposta 6 – L'Arboç: Caminada popular de tardor

Diumenge 17 d’octubre a les 9h, trobada a la Plaça de la Badalota per donar començ a la sortida de tardor dels Minyos de l’Arboç. La ruta serà de 14km, en direcció al pèlag i la cova gran de Lletger.

Proposta 7 – Llorenç del Penedès

125 aniversari del ball de bastons. Dissabte 16 i diumenge 17 d’octubre, es celebrarà el 125 aniversari del ball de bastons amb diferents activitats, actuacions, balls, concerts i molt més.

Més informació de les rutes i tracks al perfil de Wikiloc del Consell Comarcal Baix Penedès, disponible a ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=8639231

Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
TBP
18 de novembre de 2021
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
TBP
10 de novembre de 2021
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
TBP
27 d'octubre de 2021
X