Propostes per gaudir del Baix Penedès - Octubre
7 d'octubre de 2021

Descobreix la comarca aquesta tardor

El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a realitzar, i ara més que mai tenim l’oportunitat de descobrir els racons més emblemàtics de la comarca. Rutes, museus, patrimoni i molt més! A continuació teniu diverses propostes a realitzar. Us esperem!

Proposta 1 – Calafell: Torneig Solidari de Pàdel contra el càncer de mama

Dissabte 9 d’octubre, de 8 a 22h, es farà un Torneig Solidari de pàdel contra el càncer de mama, a les pistes de pàdel del Vilarenc de Calafell.

Proposta 2 – El Vendrell: Exposició fotogràfica

Dissabte 9 d’octubre, a les 12h fins al 31 d’octubre, el Museu Apel·les Fenosa del Vendrell obre una nova exposició d’obres de la col·lecció fotogràfica de Chantal Grande i David Balsells.

Proposta 3 – Llorenç del Penedès: Jornades europees de patrimoni

Diumenge 10 d’octubre, a partir de les 9h davant La Cumprativa, ruta guiada per un Monestir del segle XIII, el Castell del Remei, de l’any 1012 i el Museu de càntirs de la família Catà Huguet.

Proposta 4 – Bonastre: Cinema: Les dues nits d'ahir

Dissabte 16 d’octubre a les 18h, a la sala “La societat”. Dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal. Gènere: Road movie. Preu entrada: 4,5€.

Proposta 5 – Montmell: XVI Fira dels oficis

Dissabte 9 d’octubre, de 10:30 a 14:00h, se celebrarà la XVI Fira dels oficis a La Joncosa del Montmell. Es realitzaran diferents mostres d’oficis i elaboració de productes tradicionals.

Proposta 6 – La Bisbal del Penedès: Els Símbols Secrets de Gaudí

Dissabte 9 d’octubre a les 19h, a la biblioteca municipal, conferència on es descobriran els missatges que s’amaguen darrere les creacions de Gaudí, a càrrec de la historiadora de l’art Anna Pou.

Proposta 7 – L'Arboç: Mostra de col·leccionisme Playmobil i Lego

Del 22 a 24 d’octubre, al Poliesportiu Municipal, 1ra mostra de col·leccionisme Playmobil i Lego. Durant el cap de setmana, hi haurà un espai de Ludoteca, un Taller de pintura, inflables i concursos entre els participants.

Més informació de les rutes i tracks al perfil de Wikiloc del Consell Comarcal Baix Penedès, disponible a ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=8639231

Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
TBP
18 de novembre de 2021
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
TBP
10 de novembre de 2021
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
TBP
27 d'octubre de 2021
X