Propostes per gaudir del Baix Penedès
30 de març de 2021

Descobreix la comarca aquesta Setmana Santa

El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a realitzar, i ara més que mai tenim l’oportunitat de descobrir els racons més emblemàtics de la comarca, mitjançant un turisme de proximitat i sostenible amb l’entorn, patrimoni històric, gastronomia i molt més! A continuació teniu diverses propostes per realitzar durant aquesta Setmana Santa i primavera. Us esperem!

Proposta 1 – L’arboç

Visita guiada a l’emblemàtica Giralda, visites únicament amb reserva prèvia al 697 414 973. Museu de les Puntes de Coixí on s’exposen més de 500 peces que mostren l’art de les puntes de coixí. Més informació: 977 16 77 25.

Proposta 2 – Bonastre

Ruta el Bonastresc, de 18,2 Km que ofereix varietat de paisatges del Massís de Bonastre. La part oriental del recorregut s’endinsa dins la zona PEIN “Massís de Bonastre” inclosa a la Xarxa natura 2000, és zona de nidificació de l’Àguila Cuabarrada, en perill d’extinció.

Proposta 3 – Calafell

Visites a la Ciutadella Ibèrica de Calafell, la seva reconstrucció la converteix en un espai per conèixer com vivien els ibers. Més informació i reserves al 977 694 683.

Proposta 4 – El Montmell

Ruta circular de 2h pel sostre del Baix Penedès. Ens permetrà descobrir l’Ermita de Sant Miquel, el Castell del Montmell, la Creu i el Puig de la Talaia, de 861 metres d’altitud, envoltants d’un entorn i paisatge esplèndid per fer esport i descobrir el patrimoni local. Punt de sortida: àrea recreativa del Montmell.

Proposta 5 – Cunit

De l’1 al 5 d’abril, Cunit oferirà a tota la població un Trenet Turístic de forma gratuïta. Inscripcions a turisme@cunit.cat. Ruta poblat Iber Fondo del Roig de 2h i 5km. Més info www.turismecunit.cat

Proposta 6 – El Vendrell

Vil·la Pau Casals: exposició temporal “100 anys de l’Orquestra Pau Casals. Excel·lència musical i compromís social”. Reserves al 977 684 276. Casa museu Àngel Guimerà: casa pairal de la família Guimerà, adquirida pel besavi del poeta i dramaturg l’any 1778. Reserves 977 661 006.

Proposta 7 – La travessa de les ermites

Itinerari circular de 20 km i 5h enllaçant els municipis de la Bisbal, Albinyana i Masllorenç. Coneixerem l’Ermita de Santa Cristina de la Bisbal, l’Església de Sant Bartomeu de Masarbonès i l’Ermita de Sant Antoni de Pàdua d’Albinyana, mitjançant una ruta a peu o btt amb grans panoràmiques de la comarca.

Descobreix la comarca aquesta Setmana Santa El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats ...
TBP
30 de març de 2021
Només es permet el pas per fer senderisme i excursionisme per la Serralada L’Àrea de Turisme del ...
TBP
29 de març de 2021
X