Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


Transport públic

 La comarca del Baix Penedès compta amb diverses línies ferroviàries, d'autobús urbans i interurbans i servei de taxis.

 

XARXA FERROVIÀRIA

Tenim diferents estacions de trens, amb rodalies o regionals per desplaçar-nos i diferents línies segons el municipi:

Rodalies Barcelona

st vicen caldersRodalies R2 sud

Uneix els municipis de la costa des de Sant Vicens de Calders fins a Barcelona Estació de França passant per la nostra comarca per St. Vicens de Calders, Calafell, Segur de Calafell i Cunit.

Rodalies R4

Uneix els municipis de l'interior des de Sant Vicens de Calders fins a Manresa passant per la nostra comarca per St. Vicens de Calders, El Vendrell i l'Arboç.

Horari R2 Sud

Horari R4

Més informació Rodalies de Barcelona

 

Rodalies Camp de Tarragona

Rodalies RT2

Uneix des de l'Arboç fins a l'Hospitalet de l'Infant passant per la nostra comarca per l'Arboç i Sant Vicenç de Calders.

Horari RT2

Més informació Rodalies Camp de Tarragona

 

Regionals

R13

Aquesta línia uneix Barcelona Estació de França fins a Lleida passant per Valls i altres municipis de l'interior i per Sant Vicenç de Calders, municipi de la nostra comarca.

R14

La R14 fa el mateix recorregut que la R13, Barcelona Estació de França fins a Lleida, però passant per Tarragona i altres municipis de la costa i per el municipi de Sant Vicenç de Calders de la nostra comarca.

R15

Per aquesta línia podem viatjar des de Barcelona Estació de França fins a Riba-roja d'Ebre, passant per Sant Vicenç de Calders.

R16

Passa per Sant Vicenç de Calders, i es pot viatjar des de Barcelona Estació de França fins a Tortosa/Ulldecona/Alcanar/La Sènia.

Horari R13

Horari R14

Horari R15

Horari R16

 

Mitja i llarga distància

Des de l'estació de Sant Vicenç de Calders podem agafar trens amb línies de mitja i llarga distància amb destinacions com Saragossa, València i Madrid, entre d'altres.

Més informació

 

LÍNIES D'AUTOBUSOS

TRANSPORT PÚBLIC INTERURBÀ

bus

Les línies de transport públic col·lectiu interurbà per carretera comuniquen el municipi del Vendrell amb altres municipis propers de la mateixa comarca del Baix Penedès i ciutats com Tarragona, Barcelona o Vilanova i la Geltrú.

Totes les línies interurbanes que donen servei a les parades interurbanes també fan parada a l'Estació d'Autobusos del Vendrell.

 

 

Informació sobre recorreguts i horaris de línies

 

Transport públic urbà

EL VENDRELL

Autobus servei urba vendrellEl municipi del Vendrell, com a capital de comarca del Baix Penedès, presta servei de transport públic urbà. El servei de transport públic urbà del Vendrell dóna cobertura a la majoria de barris del municipi.

La xarxa de transport públic urbà del Vendrell està integrada per 4 línies. El seu recorregut dóna servei al nucli urbà del Vendrell, urbanitzacions i barris marítims. Totes aquestes línies tenen parada a l’Hospital del Vendrell.

 

Informació sobre horaris i tarifes

 

CALAFELL

Calafell també disposa d'un servei de transport urbà, amb un total de tres línies.

Informació sobre horaris i tarifes

 

TAXIS

taxi

El taxi és una altra opció per moure's per la comarca del Baix Penedès.

 

 

Calafell

El Vendrell