GASTRONOMIA

una comarca plena de sabors

Dels nostres famosos vins i olis als productes de cultiu ecològic i les especialitats més valorades de la nostra terra.

El Baix Penedès es pot veure, sentir, escoltar… i menjar. Generació rere generació, els habitants d’aquesta part del país s’han esforçat per treure els millors fruits d’una terra generosa, tot i que no sempre fàcil de treballar. El resultat? Un ventall de productes propis que converteixen la nostra comarca en un referent gastronòmic del sud d’Europa.
No et perdis els vins i caves del Baix Penedès, amb la personalitat que els hi dóna cada celler. Descobreix els nostres olis d’oliva i vinagres, que són un autèntic or líquid. Tasta els productes típics com la Ruta del Xató, la coca enramada, els bufats o les orelletes. I si t’han agradat, emporta’t a casa els nostres sabors per gaudir-ne sempre que vulguis.

PRODUCCIÓ SOSTENIBLE DE KILÒMETRE 0

El sector agroalimentari del Baix Penedès sempre s’ha caracteritzat pel respecte al territori. Les noves generacions han mantingut aquest compromís i el porten encara més lluny aplicant criteris d’agricultura ecològica, producció de proximitat i recuperació d’antigues varietats autòctones. També estan obrint nous canals de comercialització dels productes locals a través d’Internet i establint sinergies amb altres empreses i establiments de la comarca.

Consulta els establiments gastronòmics

Troba restaurants i propostes gastronòmiques on podràs gaudir dels magnífics productes del Baix Penedès.

LOREM IPSUM SIT AMET

Descobreix la comarca aquesta Setmana Santa El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats ...
TBP
30 de març de 2021
Només es permet el pas per fer senderisme i excursionisme per la Serralada L’Àrea de Turisme del ...
TBP
29 de març de 2021
NEWSLETTER
[mc4wp_form id="9851"]
X