Jornades Gastronòmiques - L'arròs i els tastets de mar
31 de maig de 2023

JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS I TASTETS DE MAR DEL BAIX PENEDÈS

Fins a 25 restaurants dels municipis del Vendrell, Calafell i Cunit prendran part entre l’1 de juny i el 18 de juny de les Jornades Gastronòmiques de l’arròs i els tastets de mar del Baix Penedès.

Aquesta iniciativa està impulsada pel Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, amb suport dels ajuntaments del Vendrell, Calafell i Cunit.

Durant aquests, dies, els establiments gastronòmics serviran menús i degustacions que tindran l’arròs i els productes de costa com a protagonistes. Les jornades volen posar en relleu “la qualitat gastronòmica i la tradició culinària marítima”, segons destaca l’organització.

A més a més, Igor Ventura, membre del Gremi d’Hostaleria, ha remarcat que la iniciativa permetrà “que la restauració local pugui aprofitar les sinergies amb la Festa de la Mar”, que tindrà lloc a Calafell entre el 8 i l’11 de juny.

Lluïsa Llastra, tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de Calafell, ha reiterat que !és una oportunitat perfecta poder incloure les jornades com una activitat més de la Festa del Mar” i ha animat la resta d’ajuntaments presents a “anar-nos aglutinant i fer diverses accions conjuntament”.

Per part de l’Ajuntament del Vendrell, la seva regidora de Promoció Econòmica, M. Luz Ramírez, ha agraït la iniciativa “perquè són 25 oportunitats perquè 25 empresaris posin en valor el seu producte i la seva trajectòria”. I ha assegurat que són unes jornades “necessàries per donar a conèixer el territori i posar-lo en primera línia, allà on li toca estar”

Finalment, Jaume Casañas, alcalde de Cunit, ha conclòs assegurant que “des dels ajuntaments sempre s’ha de donar suport a les iniciatives privades com aquesta, ja que els restaurants són la porta d’entrada al territori”.

Restaurants participants

Calafell: Akquaaa Restaurant, Hotel 4R Miramar, la Porketa, Restaurant l’Àncora, Catering Eusebio, Punto Ibérico, Restaurante Milan, Pizzicata, Restaurante El Rey Pescador, Petit Duval Gastrotaberna, Restaurant Vell Papiol, Bar Calafell, La Piadina, La Vermuteria del Mar, Masia de la Platja Tapes, Masia de la Platja

Segur de Calafell: Hotel Adia i Ocean Restaurant Lounge

El Vendrell: Xaloquell, Black Anaki Restaurant, Casinet, La Cuina de la Marga, La Verema
Restaurant i Casa Pepe

Cunit: Restaurant l’Arrosseria

Vi Festa de la Mar a Calafell DIVENDRES 9 DE JUNY al Port Segur 21:30 h Gran inauguració de la VI ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS I TASTETS DE MAR DEL BAIX PENEDÈS Fins a 25 restaurants dels ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
tim-tbp
18 de novembre de 2021
X