Propostes per gaudir del Baix Penedès - Cap de setmana 13-14 de novembre
10 de novembre de 2021

Descobreix la comarca aquesta tardor

El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a realitzar, i ara més que mai tenim l’oportunitat de descobrir els racons més emblemàtics de la comarca. Rutes, museus, patrimoni i molt més! A continuació teniu diverses propostes a realitzar. Us esperem!

Proposta 1 – Calafell: Trobada de bicicletes clàssiques

El pròxim 13 de novembre, a les 10.30h a la plaça Catalunya, es podrà gaudir de la primera trobada de bicicletes clàssiques a Calafell, on també es farà un circuit pel municipi.

Per a poder participar, és imprescindible que la bicicleta tingui un mínim de 30 anys.

Proposta 2 – El Vendrell: Sortida a la Serra Pedregos

Dissabte 13 de novembre de 10h a 13h, al pàrquing del Camp d’Esports del Vendrell, començarà una caminada on es podrà descobrir la serra Pedregosa del Vendrell. Mentre caminem per una ruta circular, observarem la botànica de l’entorn.

Proposta 3 – Cunit: Eureka: Espectacle infantil

Dissabte 13 de novembre, a les 18h, l’espectacle infantil Eureka!!! Al teatre Casal Municipal, a càrrec de El Cau de l’Unicorn.

Un musical de titelles gegants i actors amb llum negra en el que, amb clau d’humor tendre, es convida a l’espectador a seguir les peripècies d’una nena (la Tina) i el seu avi (un científic amb vocació de mag).

Veurem holografies amb històries del passat, viatjarem cap al futur mitjançant una màquina del temps i reflexionarem (amb un somriure permanent) amb les actituds vitals dels personatges que van apareixent en escena.

Proposta 4 – Sant Jaume dels Domenys

Dissabte 13 de novembre de 10h a 13h a la Casa de la Cultura, es podrà gaudir d’un taller per a joves organitzat per l’Oficina Jove del Baix Penedès i Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys, anomenat Apps per a la recerca de feina.

Proposta 5 – Masllorenç: Taller de Kapla

Dissabte 13 de novembre a les 11h a la Sala del Cafè de Masllorenç, es celebrarà un taller de Kapla.

El Kapla són petites peces de fusta de pi, totes exactament iguals, calibrades amb precisió per a que el pes sigui exacte, un mètode perfecte per a construir qualsevol cosa sense unions ni punts de fixació.

Proposta 6 – Santa Oliva: Torna la Fira de l'Olivera

El dissabte dia 13 de novembre de 2021 de 9h fins a les 20h tindrà lloc la tercera edició de la Fira de l’Olivera. L’objectiu és valorar l’olivera i el seu fruit, que han esdevingut part de la nostra identitat com a territori amb el pas dels anys, i la presència que té.

Els visitants podran gaudir d’un gran nombre d’activitats diverses: tast degustació, visites guiades, activitats familiars, tallers, exposicions, música, etc.

Proposta 7 – Bellvei: Boles de Nadal Marmolades

Dissabte 13 de novembre a les 10h , al centre cívic La Muya, es realitzarà un taller infantil , on es faran boles per a decorar l’arbre de Nadal amb la tècnica del suminagashi, creant un efecte de marbre.

Vi Festa de la Mar a Calafell DIVENDRES 9 DE JUNY al Port Segur 21:30 h Gran inauguració de la VI ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS I TASTETS DE MAR DEL BAIX PENEDÈS Fins a 25 restaurants dels ...
tim-tbp
31 de maig de 2023
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
tim-tbp
18 de novembre de 2021
X