Propostes per gaudir del Baix Penedès - Octubre III
21 d'octubre de 2021

Descobreix la comarca aquesta tardor

El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a realitzar, i ara més que mai tenim l’oportunitat de descobrir els racons més emblemàtics de la comarca. Rutes, museus, patrimoni i molt més! A continuació teniu diverses propostes a realitzar. Us esperem!

Proposta 1 – Calafell: Ruta patrimonial, excursió a la Cova Foradada

El pròxim 24 d’octubre a les 10:30h a la recepció del Castell de la Santa Creu, s’iniciarà una excursió cap a la cova Foradada, una experiència per a poder gaudir un dia diferent.

Proposta 2 – El Vendrell: Ofrena musical a Pau Casals

Divendres 22 d’octubre a les 20h en l’Auditori del Tívoli, pel 48è aniversari de la mort de Pau Casals, s’oferirà un concert amb violoncel sol a càrrec de Roger Morelló.

Proposta 3 – L'Arboç: Caminada per la vinya penedesenca

Degut a la VIII edició de la Mostra de l’Enramada, dissabte 23 d’octubre de les 9 a les 12h s’oferirà una caminada. De fàcil dificultat, per les vinyes i boscos dels termes de l’Arboç i Castellet i la Gornal, amb visita i tast al Celler Entrevinyes de l’Arboç. S’explicaran aspectes relacionats amb les varietats del raïm i el procés d’elaboració del vi i del cava.

Proposta 4 – Cunit: Exposició A dins, a fora

Del 19 al 29 d’octubre de 10 a 19:30h, podreu visitar a la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit l’exposició A dins, a fora de Felícia Fuster. És una exposició itinerant, que repassa les etapes vitals, literàries i artístiques de Felícia Fuster amb la voluntat de despertar l’interès cap a la figura.

Proposta 5 – Bellvei: On és el cistell de la Maria Castanya

El 23 d’octubre a partir de les 11h a la Plaça Catalunya es farà un taller de cistelleria i un cop acabada aquesta activitat, començarà una gran aventura per cercar les castanyes que s’han amagat per tot el poble.

Proposta 6 – La Bisbal: Camins d'Ateneus

Dissabte 23 d’octubre, a les 10h, al Centre Municipal deCultura s’ha organitzat una ruta pel passat associatiu i els antics espais històrics i ateneístics dels pobles de Vila-Rodona, La Bisbal i Llorenç, amb l’objectiu de conèixer de la mà dels historiadors locals el passat de cada poble i de les seves entitats culturals.

Proposta 7 – Llorenç del Penedès: Cicle ciència i futur

Diumenge 24 d’octubre a les 19h a El Centre, podrem gaudir d’un interessant cicle de ciència de la mà de Judith Guasch Camell i la seva recerca en el camp del càncer

Més informació de les rutes i tracks al perfil de Wikiloc del Consell Comarcal Baix Penedès, disponible a ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=8639231

Vi Festa de la Mar a Calafell DIVENDRES 9 DE JUNY al Port Segur 21:30 h Gran inauguració de la VI ...
TBP
31 de maig de 2023
JORNADES GASTRONÒMIQUES DE L’ARRÒS I TASTETS DE MAR DEL BAIX PENEDÈS Fins a 25 restaurants dels ...
TBP
31 de maig de 2023
Descobreix la comarca aquesta tardor El Baix Penedès és un territori amb múltiples activitats a ...
TBP
18 de novembre de 2021
X