Catalan English French German Italian Portuguese Russian Spanish


El Consell Comarcal del Baix Penedès edita una guia sobre productes típics i de qualitat

portada guia productesEl Consell Comarcal del Baix Penedès ha editat “Menja’t el Baix Penedès”, una guia de productes típics i de qualitat d’aquest territori. L’objectiu d’aquesta guia és donar a conèixer l’àmplia oferta gastronòmica de la comarca entre els visitants i turistes i també entre els seus habitants.

“Menja’t el Baix Penedès” és un tríptic en què es parla de productes de qualitat de la comarca com vins i caves, oli, calçots, garrofa o formatges i també de plats típics com el xató i l’arrossejat. També hi ha un recull d’agrobotigues on es poden trobar la majoria d’aquests productes i un codi QR que enllaça amb un llistat de productors actualitzat. Els col·lectius gastronòmics de la comarca també hi tenen el seu espai.

Amb aquest material, editat en català i castellà i elaborat amb la col·laboració dels mateixos productors de la comarca, es pretén promocionar l’oferta gastronòmica de comarca, sovint desconeguda i posar en valor aquests productes típics i de qualitat i la seva venda en el lloc d’origen. La guia es podrà trobar en restaurants, allotjaments turístics, cellers, agrobotigues i altres punts turístics de la comarca, a més del mateix Consell Comarcal.